Dette er IKKE en kur mot Corona-virus, men kan virke mot komplikasjonene og anbefales på det sterkeste å forske videre på. Ettersom leger som får applaus har tømt lagrene for klorokin til seg selv og sin familie, så får vi andre plukke medisinen selv, ettersom det er gratis.

images

Når leger og helsepersonell, tømmer apotekene og lagrene med klorokin til seg selv og sin familie, så fortjener de en applaus for å tenke på seg selv og sine. (3)

ADVARSEL: Før du leser dette, vil jeg først presisere at dette ikke er noen form for helseråd, villedning, falske påstander, en vidunderkur. Det er heller ingen påstand om at det vil hjelpe mot coronavirus, men en anbefaling av at det bør så absolutt forskes videre på, pga de funn som viser antibakterielle egenskaper i øvre og nedre luftveier.

Strylav eller (Latin: Usnea) vokser på grantrer og andre tresorter samt stein. Finnes 19 kjente Strylav i Norge. Det er en slekt av hengende lav og plantelegemet i likhet med andre laver er en symbiose mellom sopp og en fotosyntevitert alge.(1)

Dagens uklare situasjon med corona-pandemi, vil det når situasjonen roer seg og man begynner å få oversikt melde seg mange spørsmål om hvordan kunne dette skje? hvorfor dør det mange flere i enkelte land og andre knapt har dødsfall. Har antibiotikaresistens en betydning?, har influensavaksiner eller andre vaksiner en betydning for å trigge komplikasjoner med død? Spørsmål om økonomi, tiltak, og nedstengning av samfunn verden over vil også få følger. Det finnes ingen behandling mot viruset annet en behandling som følge av komplikasjonene. Eneste man skal ta et pilotstudie på er malariamedisinen Klorokin hvor pasienter «frivillig» får lov til å være med på studiet. (2) men ikke ha noe håp om at klorokin er virksomt og ikke ha noe håp om at man får tak i klorokin hvis du blir syk, for det har legene som vi har applaudert for i den siste tiden fordelt mellom seg og sin familie i solidarisk ånd. )4

Og når lagrene av forsøksmedisiner er tømt, så er det ikke mye igjen. Noen sverger til C-vitamin, helsekostprodukter til bare 890 kr per enhet, solhatt til 195 kr osv. Når jeg skriver denne så vil enhver idiot se at jeg ikke er ute etter å tjene en eneste krone. Strylav vokser på gran og er bare å ta en tur ut i skogen å lete. (Husk for guds skyld ikke gå i klynger mer enn 5 stk og hold 1 meter avstand samt ha med flere liter antibac i tilfelle hyttefolk og joggere har vært og coronainfisert strylaven). (4)

Strylav:

Et av hovedinnholdstoffene i strylav er den bitre, gule fenolsyren som kalles usninsyre, og som utgjør opptil 1 % av laven. Dette stoffet antas å beskytte laven mot skadelig påvirkning av solen, og med sin bitre smak verner det til en viss grad laven mot beiting av dyr. I tillegg til usninsyre og derivater av den, inneholder Usnea-arter lavsyrene diffractasyre, barbatinsyre og lobarsyre. Videre finner vi vitamin C, steroler, fettsyrer (inklusive linolensyre og arakidonsyre), bitterstoffer og polysakkarider. Det er den ytre barken til strylav som inneholder antibiotiske stoffer, mens margen inneholder immunstimulerende polysakkarider.
Etter at usninsyren første gang ble isolert i 1844, har den blitt det mest undersøkte stoffet i laver og et av få stoffer som er kommersielt tilgjengelig. Strylav regnes som et antibiotikum. Den har god effekt mot bakteriene Streptococcus og Pneumococcus. I motsetning til mange andre antibiotika, vil ikke strylav drepe de vennlige tarmbakteriene. Laven har også en sopphemmende, virushemmende, hjertestyrkende, urindrivende, slimløsende, febersenkende og immunstyrkende virkning.

Grunnlaget til å starte forskning er positive funn i studier, positive erfaringer og nedskrivinger i folkemedisinen. For strylav KAN faktisk hjelpe mot, Infeksjoner av bakterier som Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Mycobacterium tuberculosis og MRSA (Meticillinresistente gule stafylokokker), soppinfeksjoner, sår hals, tannpine, forkjølelse, influensa, bihulebetennelse, betente mandler, hoste, kikhoste, forkjølelse, bronkitt, bakteriell lungebetennelse, plevritt (brysthinnebetennelse), tuberkulose, underlivsinfeksjoner (trichomonas), urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner, ringorm, fotsopp, skabb, Candida albicans, dysenteri, byller og verkesår (.5)

Lag din egen Strylavtinktur:

Strylav helst fra grantre. sprit 40% eller for trøndere HB  med 50% vann og 50% HB. Bruk Norgesglass. Fyll opp glasset med strylav og alkohol. La dette trekke minst 2-3 uker. Bruk kaffefilter og tinkturen er klar til bruk. 1/2 teskje 3 ganger daglig. maks 14 dager.

publiserte studier om strylav:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5739313/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19034791

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23203090

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7982010

 

 

  1. https://no.wikipedia.org/wiki/Strylav
  2. https://www.legemiddelhandboka.no/L1.5.1.1/Antimikrobielle_midler
  3. https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/03/18/oppfordrer-hverandre-til-a-ta-malariamedisin-mot-smitte/
  4. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/6jAnvo/norske-forskere-tester-om-malariamedisin-demper-viruset
  5. http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/usnea_spp.htm

Én tanke på “Dette er IKKE en kur mot Corona-virus, men kan virke mot komplikasjonene og anbefales på det sterkeste å forske videre på. Ettersom leger som får applaus har tømt lagrene for klorokin til seg selv og sin familie, så får vi andre plukke medisinen selv, ettersom det er gratis.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s