En skam for Norge. Helseminister Bent Høie og Statsminister Erna Solberg og coronastrategi = Løgn, korrupsjon og uansvarlig politikk.

Nå er det faen meg på tide å kalle en spade for en spade, når symptomene av å se og høre Helseministeren og Statsministeren daglig på radio, TV og ulike medier, fremprovoserer kraftige og farlige stressymptomer, kvalme, magevondt, brekninger, høyt blodtrykk, angst og en serie med uforklarlige tilleggssymptomer som er mer farlig enn alskens muterte Covid-19 varianter. De statssubsidierte mediene som VG, Dagbladet, TV2, NRK og samtlige lokalmedier som skal informere om tilstander i kongeriket Norge, opptrer som veldresserte skinkeryttere hvor ordet helsemyndigheter og myndigheter går igjen daglig, med kun anbefalinger og råd som er drepen for enhver normal hverdag, drepen for enhver bedrift (som ikke har ansatt utlendinger fra land med høy smitte) og nye restriksjoner med strengere sosial isolasjon. Komisk er det å se et stakkars menneske eller en familie, som iherdig prøver å følge reglene med å gå rundt med masker som om det er en slags nasjonal karnevalhøytid, hvor en stakkar astmatiker eller KOLS-pasient eller en med hjertesvikt og andre som av ulike grunner ikke kan bruke maske, blir sett på som en oppvigler og uansvarlig sykdomsspreder,mens de veldresserte wannabekirurgene som minner om en slags kloning mellom kirurg og en bankraner stolt tar av seg masken når de setter seg i bilen etter dagens shopping og legger en allerede infisert biologisk tøyklut (maske) i lomma eller i hanskerommet for å følge reglene til neste tur ut blant offentligheten.

Vi må stramme inn brøler Statsminister Erna Solberg mens kakestykker og rekesmørbrød går ned på høykant og Helseminister Bent Høie velvillig nikker enig med en rask henvisning til at nå kommer vaksinen mot Covid-19. Nye råd er at Statsministeren har fått det for seg at det er de som driver utelivsbransjen, serveringsteder, treningssentre, bingoer, butikker som ikke omfatter mat og dagligvare, som er smittekilden i samfunnet. Komuneleger landet gjennom klør seg fortvilt i holdet og må gjøre om gårdsdagen råd og anbefalinger med nye kontroversielle tiltak ettersom det kommer fra Statsministerens kontor. For mennesker som driver næring og som bidrar til at mennesker har jobb, blir disse rådene og bestemmelsene en direkte nedstenging, hvor permiteringer og stengte dører blir en konsekvens. Akkurat det kan bare Næringsministeren, Helseministeren og ikke minst Statsministeren ta med knusende ro, for de får både lønn og slipper å bry seg om utgifter som skal betales løpende av disse «ubetydelige» næringene. Når i tillegg media sendes ut for å intervjue bedriftseiere og arbeidstakere som er rammet av nedstenginger og redusert sosial aktivitet, så går det igjen nesten som et ferdig skrevet manus, hvor man må jo bare følge Helsemyndighetenes råd om sosial dugnad. En satans stor vits, spør du meg. Det er ikke snakk om en dugnad eller noen form for korrekt vitenskapelig holdbarhet i tiltakene. Ingen klare tiltakspakker for å dekke kostnadene for bedrifter som er rammet, eller de som plutselig blir permiterte med 62,4% av ordinær lønn. Ingen kan kalle det for en dugnad. Det kalles heller ikke dugnad når en stakkars næringsdrivende fortvilt må åpne opp, for å få inn penger for å betale de løpende utgiftene og Erna Solberg har bestemt at disse farlige «smittesprederne» skal knuse med skyhøye bøter, som virkelig bidrar til å få betalt forløpende utgifter.

Dessverre er det slik at det ville vært enklere å få fritak og ha normal drift, hvis de fleste hadde hatt råd til å subsidiere partiet Høyre med koselige bidrag, hvor man plutselig får telefonnummer til både Statsminister, Helseminister og de viktige instansene i statsaaparatet. Da kan man fly inn 20 000-30 000 potensielle smittespredere fra høyrisikoland (bare mellom 1-januar til 5-januar 2021), uten noen testing eller noen form for karantene. Er man heldig og er utlending som jobber i Norge, så har man siden i mars 2020 vært fritatt fra de strenge reglene som vanlige nordmenn har måttet følge og som populært kalles for dugnad for de syke og eldre. Hvordan er det da mulig at NHO-venner kan få fritak for de strenge reglene med karantene og testing? Man bør sjekke regnskapet til Høyre, for man trenger ikke være rakettforsker for å vite at postene dekkes opp av bidrag fra akkurat Fiskenæringen, verftsnæringen osv.

At Helseministeren og Statsministeren fremdeles får holde på, forteller mer at Norge forfaller og blir styrt av ufaglærte, som kun kan vise til en resepsjonistjobb på et hotell eller ingen i jobb i det helle tatt på CV.n. I tillegg går Heleseministeren ut med en snuskete pekefingeradvarsel til den yngre generasjonen, hvor politikere prøver å legge skylden for covid-19 spredning blant de unge. Og helst skal de som er så uheldig å bli smittet settes i en slags gapestokk hvor man antar at det er uansvarlighet som er årsaken til smitten. Det er hverken de unge sin skyld, eller eldre for oppblomstringene av covid-19. Men importen av utenlandsk arbeidskraft og en slepphendt test og karanteneplikt fra utenlandsreisende. Og man må si at de som burde skjermes, som eldre med underliggende sykdommer og andre med underliggende sykdommer som kommer under risikogruppen, burde vært prioritert fra dag en. For uansett om vi har sosial distansering, maskebruk og nedstenginger av næring, så øker smitten. Og med uansvarlig politikk med tvilsomme fritak fra utenandsarbeidere, så burde både Regjering og de politikere som har bidratt med denne hubba-bubba-politikken trekke inn årene og fratre alt av sine politiske verv.

Én tanke på “En skam for Norge. Helseminister Bent Høie og Statsminister Erna Solberg og coronastrategi = Løgn, korrupsjon og uansvarlig politikk.”

  1. Hei,
    Gjør godt å lese denne blogg/artikkel.
    Alle ære for dere arbeid. Stå på, jeg er lettet det heldigvis finnes mennesker i Norge som fremdeles kan tenke selv.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s