Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.

nedlasting

Skal man skape en frykt som virkelig skremmer, kan man enkelt skremme opp en stor del av befolkningen med å true om uante konsekvenser om dødelige følger hvis vi ikke forhindrer Covid-19 viruset å spre seg. Her har regjeringen Erna Solberg vært flink. Argumenteringen har vært kalkulert med å forhindre at feks helsevesenet skal bli overbelastet med at det ikke er plass til å ta i mot alle pasienter som ville trenge behandling. Med god hjelp av media som NRK, TV2, VG, Dagbladet og de resterende mediene, som flere ganger daglig har prøvd å finne de mest skremmende overskriftene for å få leserens oppmerksomhet. Artiklene blir ofte bekreftet med et intervju fra «eksperter» som har poppet opp som paddehatter og har sine ulike meninger, analyser, kunnskap om konsekvenser som følge av at verden i dag har fått en såkalt pandemi. Journalistikken skrives med veldig ensidig vinkling og mediene virker svært trofast mot helsemyndighetene og politikere, hvor mediene ikke vil skape splittelse fra de råd og tiltak som blir gitt og hvor «eksperter» som har en annen vinkling enn den politiske korrekte journalistikken, blir sett på som spedalsk eller useriøs.

Spørsmål som er viktige å stille er følgene:

. Hvordan kan politikere med null kompetanse på smittevern eller helse stå daglig, på TV og gi råd om helseforebyggende tiltak, som er best for den norske befolkning?

. Det finnes svært begrenset data om Covid-19, og den norske regjering og helsemyndigheter har hentet inn informasjon fra et lukket diktaturregime som Kina og fulgt de råd som kinesiske myndigheter har gitt eller som vi gjennom media har fått fra kinesiske myndigheter. Hvordan Norge i det hele tatt skal la seg bli dirigert fra Kina, som er et av landene som fremdeles bedriver med massehenrettelser, hvor systemkritikere forsvinner sporløst eller blir fengslet? Helsepersonell som har forsvunnet pga advarsler om covid-19, er heller ikke i favør av troverdighet til dette regimet. Man kan også anta at de medisinske publikasjoner som kommer fra Kina, blir pyntet på og viktig informasjon mangler for å få en fullverdig oversikt over «pandemien»

. Hvem tør å titulere seg som «ekspert» for et virus man ikke kjenner? Data som hittil er tilgjengelig og som ble publisert i BMJ 2 april 2020, hadde en interessant analyse om covid -19, og hvor smittsomt dette viruset kunne være. Media har også fått med seg dette men vært skrevet veldig lite om. Analysen viste at 78% av de som ble smittet av covid-19 var symptomfrie og at et sted mellom 2-3 % kunne dø.

. Å stenge ned hele landet, kan være en kollektiv seigpining hvor man skal være naiv, hvis man tror at man slipper unna viruset. Viruset kommer og flere vil dø. Spørsmålet er om man skal omdefinere spørsmålet om dødsårsak. Døde pasientene av covid-19 eller døde pasienten med covid-19.

.Statistisk Sentralbyrå har fulgt opp dødeligheten i Norge og en kan se at det hvert år dør i snitt ca 41 000 mennesker årlig. Dette er naturens gang og det som politikere prøver å få oss til å tro er at de kan justere dette tallet helst nedover. Dette er dessverre ikke mulig. Døden er konstant og vil komme uansett om Erna Solberg eller Bent Høie, daglig prøver å berolige oss nordmenn som har blitt så hjernevasket at vi tror at det eneste som tar livet av mennesker er covid-19. Jeg kan med 100% sikkerhet si at når 2020 er over vil dødeligheten i Norge fortsatt være på ca 41 000 mennesker.

Dødstallene vil uavhengig om vi har stengt ned landet og sendt over 400 000 friske arbeidere over på NAV, stengt skoler, stengt ned de fleste næringer og stengt landegrensen holdes konstant. Man kan i det hele tatt spørre seg hvordan er det mulig at de politikerne som har stengt landet og helsemyndigheter i det hele tatt er i stand til å styre landet. Den sluttsummen dette koster og de påfølgende kjedereaksjoner i hele samfunnet og kostnadene av det, tør jeg ikke engang å kalkulere på. Norge og folket må uansett tilbake til en normal hverdag og tankene mine går til alle de som var ensomme før denne nedstengningen startet, de pasienter som ikke har fått hjelp når de har trengt det om det så er psykiatri, MS, ALS og alle pasientgrupper. Barnefamilier med utfordringer, fattige, næringsdrivende som har måttet stenge ned og alle bedrifter, konsern og ikke minst arbeidere som skal fungere etter dette.

Statsminister Erna Solberg kan for min del bare gjøre seg klar til å pakke nistekurva si, sammen med en rekke andre politiske ledere som har vært med på denne galskapen.

Helseminister Bent Høie og de som var hans forgjengere, hadde spart alt dette om de hadde brukt ca 1 milliard i året på såkalte pandemiavdelinger på de respektive sykehusene, hvor Norge hadde en reserve som sto klart hvis de fryktede pandemiene «plutselig» kom.

Og som sluttord: Politikere drømmer om en vaksine mot covid-19, og Erna har vært og hentet ca 2 milliarder koner fra lommeboka si og bidratt med utvikling av dette. En vaksine mot covid-19 er umulig å skape, nå som vi får mer informasjon om at de som allerede har vært smittet, blir smittet på nytt. Så man skal være ganske spedalsk hjernedød, hvis man tror at man kan skaffe en effektiv vaksine, når antistoffene hos de som har vært smittet forsvinner. Men skal bli spennende å følge med videre.

https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1375

https://www.ssb.no/dode

3 kommentarer om “Døden er konstant og kommer i ulike former. Vi kan ikke beskytte oss mot døden enten det kalles Corona-tiltak eller solidarisk handling. Når 2020. er over vil uansett ca 41 000 mennesker ha dødd i Norge, uavhengig av at vi har stengt ned landet.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s