Derfor er det bare miljøtåkefyrster, snyltere, kyniske rasister og folk som skor seg på fattige mennesker som kjører El-Bil i Norge.

122832

Jepp. Tenker det er en del forfjamsede Tesla-eiere og andre El-Bileiere, som sitter på de utsprengte subsidierte rævballene og prøver å forstå hva som er meningen å gå så kraftig til verks i en overskrift.

Kyniske rasister som kjører El-bil? Når Kongolesiske barn helt ned til 7 år blir brukt som slaver og Kongolesiske arbeidere uten noen form for rettigheter dør i hopetall for at ca 180 000 El-bileiere I Norge, kan få kjøre sine såkalte miljøvennlige biler fra A til B, så støtter de direkte rasisme med å lukke øynene for at en industri utnytter en del av den afrikanske befolkningen med en kynisk bruk av slaver. (1.) (2) Det er vel enklere, å nyte at man har kjøpt bil momsfritt, har klart å kjøre gratis gjennom bomstasjoner og ikke minst fått lov å parkere gratis mens en ubetydelig stakkars afrikaner har jobbet gratis eller for 7 kr dagen for at rasister skal få nyte gleden av å kunne lade batteriene i El-bilen sin.

Snyltere? Selvfølgelig er El-bilkjørere en gjeng med hyklerske snyltere også. De lar andre mennesker betale avgifter, skatter, og ikke minst med livet sitt, for at de kan kjøre rundt å tro at de er med å bidrar til bedre miljø på jordkloden. En gjeng med politikere fra de såkalte grønne fløyene i politikken, har klart å indoktrinere deler av en befolkning til å tro at de som kjører bensin og dieselmotorer i Norge, er synderne for den globale oppvarmingen og må derfor betale ca 17-18 kr literen for bensin og diesel og noen ekstra tusenlapper per. mnd for bompasseringer. Har du vært så heldig å være småbarnsforelder i tillegg, så straffes du ytterligere med noen tusen kroner for å hente/bringe barnehage, skole, trening, ulike sportsarrangementer, bursdager og foreldremøter osv. Jo da småbarnsforeldre kan jo bare kjøpe El-Bil de også, men tviler på at så stor andel av mennesker i etableringsfasen har råd eller klarer å overbevise banken med et budsjett som er innenfor det som hittil er sikkert å forsvare økonomisk. Men hadde uansett disse «miljøkrigerne» bidratt slik andre normale bilister gjør, hadde Staten kunne innkassere ca 6-7 milliarder kroner i Merverdiavgift og ca 3-4 milliarder på andre avgifter. Ettersom det er de andre bilistene som betaler for at middelaldrene miljøforkjempere skal få mulighet til å kjøre rundt i hele Norge på veier. Kanskje de grønne politikerne kunne subsidiert de stakkars barne, slavene og arbeiderne med en lønn som gjorde dette mer rettferdig?

Miljøtåkefyrster? Selvfølgelig. I lille Norge som har omtrent like mange biler totalt som det hver eneste dag passerer fra en bydel av London, så klarer noen å tro at vi her oppe skal redde planeten med å ofre noen mennesker i Kongo, betale bomavgifter, drivstoffavgifter, veiavgifter, piggdekkgebyr og ekstrasats om du har en diesel…. og har du en gammel diesel uten partikkelfilter, så koster det ekstra det også. Men hvor kommer denne såkalte «rene»energien fra, som disse tåkefyrstene mener er miljøvennlig? i Norge så er det beregnet av vi benytter 16 % vannkraft. Men pga at det finnes en gjeng som skal redde klimaet vårt, så må kullkraftverkene fyres ekstra opp sammen med gasskraftverkene og ikke minst kjernekraftverkene som igjen betyr at 57% av energien kom fra fossile kraft og 27% av kjernekraftverk. Og hvis det kalles miljøvennlig, så håper jeg en subsidert El-bileier kan ta seg en pustepause der utslippet fra kullkraftverkene kommer ut, så regner vi med at utslippet er like rent som det som kommer ut fra bilen. (3) Og hva med koboltreservoarene til Kongo? Et sted mellom 40 og 60 % av kobolten som utvinnes, kommer fra Kongo og tett etterfulgt av Zambia. Jungelen i Kongo er allerede kjent for rike forekomster av Kobolt, og når Miljøpartiene sammen med El-bileierne kan glede seg til konsekvensene når etterspørselen etter kobolt blir større,når dyrelivet eller økosystemer blir eliminert bort, jungelen forsvinner. (4)

Jeg burde vel nevnt noe om batteriene i mobiler, pcr osv, men føler meg litt innhabil, blir liksom ikke den samme swhongen over det.

 

  1. https://www.nrk.no/urix/amnesty-kritiserer-barnearbeid-i-kongo-1.12756520
  2. https://www.nrk.no/urix/mukwege-kritiser-elbil-industrien_-_-vi-har-alle-et-ansvar-for-konflikten-i-kongo-1.14332916
  3. https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/06/28/195410782/mesteparten-av-strommen-norge-forbrukte-i-2017-var-fossil-eller-atomkraft
  4. https://no.wikipedia.org/wiki/Kobolt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s