Arbeiderpartiet og Tone Tellevik Dahl, ønsker å innføre gul stjernemerking av uvaksinerte barn! Reisenekt, skolenekt og barnehagenekt?

children in yellow stars

Sist gang en gruppe mennesker fikk reisenekt i Europa, var på 30 og 40 tallet hvor de som hadde stemplet jøde i passet sitt, ikke fikk reise ut eller inn i europeiske land. Det mangler bare at Arbeiderpartiet ønsker å innføre at vaksinekritikere skal gå rundt med gule stjerner slik at partiet som jeg trodde skulle fokusere på kjærlighet, fred og respekt etter drapene på Utøya, endelig får vise hvilken hatorganisasjon de har utviklet seg til å bli.

Men skal ikke bruke mye tid på å fortelle at for meg som tidligere stemte Arbeiderpartiet, ser det ut som den såkalte nestkjærligheten som hele Norge pratet om i juli 2011, har blitt til at en gruppe på lokalt plan i Oslo, nå stigmatiserer og bygger opp hat mot en gruppe mennesker i Norge. Eller for å si det enkelt, bygger opp hat mot en gruppe mennesker som er friske, som ikke er vaksinerte og som egentlig ikke gjør noe annet, enn å ta nøye valg for sine barn. Kanskje Tone Tellevik Dahl og Arbeiderpartiet eller burde konsentrere seg om å la innvandrere og asylsøkere bli nektet innreise til Norge ved manglende vaksinestatus? Logikken er vel at smittefaren er størst blant denne gruppe mennesker, fremfor de friske og uvaksinerte i Norge. Dessuten kommer et vaksinetvang i Norge og Arbeiderpartiet har innført grensekontroll og utreisenekt for uvaksinerte, hvordan skal vi som kommer til å bli rammet av utreiseforbud, få mulighet til å søke politisk asyl i et annet land, ettersom vi blir forfulgt av noen maktsyke mennesker i Arbeiderpartiet?

Hvordan skal Arbeiderpartiet i tillegg, klare å sikre seg at foreldre til vaksinerte barn, eller besteforeldre, onkler, tanter, oldeforeldre og venner er revaksinert? Vaksinene er angivelig beskrevet og ha en beskyttelseseffekt på mellom 5-10 år, noe som betyr at ca 70 % av den norske befolkning går rundt som potensielle smittebomber etter filosofien til Arbeiderpartiet. Så det ville blitt vanskelig for enhver nordmann og ta en ferietur med slike lovtekster. Derfor anbefaler jeg heller Arbeiderpartiet å innføre obligatorisk stempling med gule stjerner på oss som ikke ønsker å vaksinere oss selv eller våre barn.

Tone Tellevik Dahl, har fremstått som en infernalsk pådriver for vaksiner, hvor hun i tillegg er medlem av en hatgruppe på facebook, som driver å henger ut enkelte navngitte vaksinekritikere for en mobb, kun for å skade navn og rykte. Gruppen ledes av en ustabil mann i 60 årene, som går etter eldre og enslige kvinner som har uttalt seg kritisk til vaksiner. Gruppen nevnes ikke her, da vi ikke ønsker å samle flere brunskjorter i samme gruppe.

ap valgspråk 2017

Kort oppsummert er dette Arbeiderpartiet:

Ap vil forby uvaksinerte barn å reise
Arbeiderpartiet ønsker at regjeringen utreder reisenekt til sykdomsutsatte land for familier der barna ikke har tatt MMR-vaksine.
https://www.aftenposten.no/…/Ap-vil-forby-uvaksinerte…
1. Et udemokratisk forslag som også er vanskelig å gjennomføre praktisk.
2. AP sager av grenen som det sitter på
3. Barn som er vaksinerte med MMR (levende virusvaksiner) kan spre sykdommen til andre.
4. Mange får alvorlige bivirkninger av MMR-vaksiner. Bivirkninger er sterket underrapportert.
5. Vaksinasjonskampanjer fører ofte til utbrudd av sykdommer som det vaksineres mot. (Mye peer reviewed forskning viser til dette).
6. Barn i utviklingsland har ofte dårlig immunforsvar pga sykdom. Når de vaksineres blir de enda sykere. Uvaksinerte barn i utviklede land har oftest sterkt immunforsvar. Får de f eks meslinger får de naturlig immunitet resten av livet
7. Uvaksinerte barn er friskere enn vaksinerte
8. Flokkimmunitet gjelder kun for smittsomme sykdommer som gjennomgås på naturlig måte. Flokkimmunitet gjelder ikke for vaksiner. Det er derfor ikke egoistisk å la være å vaksinere barna.

 

 

Én tanke på “Arbeiderpartiet og Tone Tellevik Dahl, ønsker å innføre gul stjernemerking av uvaksinerte barn! Reisenekt, skolenekt og barnehagenekt?”

  1. AP v/ Tone Tellevik Dahl foreslår utredning for både reisenekt og skolenekt for uvaksinerte barn. (Hun har holdt en 1.mai-tale da hun sa» Husk: frihet kommer ikke av seg selv»!)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s