Journalister ødelegger menneskeliv. Ensidig Journalistikk med påståtte offer i Arbeiderpartiet.

64fd5cb8aa072ad6702fcf7c8d2c11c9

De siste dagene har overskriften i de fleste medier i Norge vært preget av Arbeiderpartiets nestleder angivelige upassende oppførsel mot kvinnelige partifeller i Arbeiderpartiet. Jeg har ingen hensikt til hverken å forsvare «upassende oppførsel» eller forsvare kvinner som angivelig føler sg krenket. Jeg ønsker at noen kan fortelle meg hva som egentlig har skjedd?

Hverken VG, Dagbladet, NRK, TV2, Aftenposten eller andre medier har gjort sin rolle med å gi leserne annet enn internt sladder, løse påstander, alvorlige beskyldninger som at Arbeiderpartiets nestleder som i årevis har vært en respektert  politiker plutselig skal vise seg å være nærmest som en ustoppelig seksualforbryter innad i Arbeiderpartiet. Journalistene i nevnte medier har altså allerede dømt Trond Giske ut fra påstander som ingen lesere vet hva omhandler. Det virker mer som at journalistene driver en ensidig heksejakt, hvor noen har ropt «heks heks» mot Trond Giske og nestlederen klarer ikke å gjøre annet enn å si unnskyld for sin oppførsel.

Som jeg har forstått det, har ikke Giske hverken voldtatt, truet, brukt sin posisjon for seksuell utnyttelse, han har heller ikke tafset eller befølt sine kvinnelige partikollegaer i Arbeiderpartiet. Som leser spør jeg om det er noe hold i disse anklagene mot nestlederen, er det levert anmeldelse som beviselig kan fortelle om Giske har utsatt noen for en alvorlig seksuell krenkelse? Som leser spør jeg også om det er intern maktkamp i Arbeiderpartiet, som drives av Arbeiderpartifeministene i Oslo og som bruker oppdiktede eller overdrevne beskyldinger mot Nestlederen for å få kontroll og makt over partiet.

Har dialektspråket, eller trøndersk kultur blitt vridd til at feks et kompliment blir oppfattet som en alvorlig seksuell krenkelse? kan en tidligere uskyldig flørt som ofte skjer mellom menn og kvinner blitt et sjalusidrama hvor en part tar hevn med å anklage sin tidligere flørt. Det hjelper heller ikke at Giske er trønder, og kan ha en humor og språk som blir misforstått av de fine Arbeiderpartifruer i Oslo.

Men hvorfor er det viktig å henge Trond Giske i en gapestokk allerede nå? hvem er offeret/ofrene?, hva har han egentlig gjort? Har han gjort noe galt i det hele tatt? Burde ikke de grove anklagene vært behandlet av politi, rettsleger, jurister, de involverte og partiledelsen før journalister kaster seg over saken som utsultede gribber, kun med den hensikt å skape en overgriper?

For meg som ikke stemmer Arbeiderpartiet eller har noen grunn til å forsvare personer i Arbeiderpartiet, er denne artikkelen et stort spørsmål om hva journalister gjør med mennesker. Som menneske er det vondt å se at påstander om et menneske som har vært aktiv og respektert i politikken tross mine motsetninger kan bli behandlet slik. Jeg har heller ikke noe til overs for den kvinnelige feministgruppa i Oslo som ønsker å forvolde makt mot mine barn og andre barn og familier som er kritiske til vaksiner. En kan også stille spørsmål om hvem er det som har noen interesse av å gi Arbeiderpartidamene i Oslo en seksuell oppmerksomhet.?

https://politisksnusk.wordpress.com/2017/03/14/valgsprak-for-ap-2017-arbeiderpartiet-macht-frei/

Én tanke på “Journalister ødelegger menneskeliv. Ensidig Journalistikk med påståtte offer i Arbeiderpartiet.”

  1. Dynamikken i denne saken som mange andre er at man sitter på informasjon om ting nestlederen som medfører at vedkommende må gå. Men man gir vedkommende sjansen til å trekke seg før man kommer med de aller verste tilfellene. Men hvis det ikke skjer, så smeller det skikkelig til slutt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s