Folkehelseinstituttet baserer HPV-vaksinens sikkerhet, på grov korrupsjon når de benytter EMA.artikkel fra 11 november 2015.

corrupt (1)

2 november 2017 publiserte Nordic Cochrane Center, innklaging av European Medicines Agency EMA sikerhetsvurdering og den administrative deltakelsen hvor det fremkommer at det norske Legemiddelverket og ikke minst Folkehelseinstituttet benytter seg av råmaterialer vedrørende sikkerhet av HPV-vaksiner som er basert på grov korrupsjon, forskningsjuks, underrapportering av skader etter HPV-vaksiner, ledende medlemmer i EMA som eier patentrettigher på vaksiner, medlemmer som har eierinteresser i legemiddelselskaper som produserer HPV-vaksiner, manipulering av studier og manipulering av forskningen knyttet til HPV-vaksiner. Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet har i hovedsak benyttet seg av denne EMA-artikkel fra 2015 og vil med fortsatt bruk, gi sin støtte til grov korrupsjon og gi sin fulle støtte til at det er vaksineprodusentene og patentrettighetseierne av vaksiner som fører dokumentasjonen gjennom European Medicines Agency.

Det er ikke mange dagene siden, Folkehelseinstituttet gikk ut i pressens overvåkingsorgan faktisk.no og fortalte det norske folk at sikkerheten på HPV-vaksinen er sikker og ufarlig. Det blir også presisert at effekten er udiskutabel. Faktasjekkerne fra faktisk.no tar det for gitt at Folkehelseinstituttet har gitt korrekt informasjon og ikke minst Kreftregisteret. Men hva er fakta? Hvor er journalistene når det publiseres bevis 2 november 2017 for at hele EMA-artikkelen er gjennomsyret av grov korrupsjon, manipulerte skadedata, tilbakeholdelse av alvorlige bivirkninger. Vil Folkehelseinstituttet virkelig støtte at Administrerende Direktør i European Medicines Agency EMA, har patentrettigheter på vaksiner de anbefaler ? Jeg trenger ikke si noe mer, da jeg er rimelig sikker på at denne saken får følger.

http://nordic.cochrane.org/news/complaint-filed-european-medicines-agency-over-maladministration-related-safety-hpv-vaccines

Vitenskapens uavhengige Forskningsinstitusjon Nordic Cochrane Center, har klaget inn European Medicines Agency (EMA), for deres rapport på 40 sider publisert 11 nov 2015. Rapporten som omhandler «sikkerheten til HPV-vaksinen» som er ment å beskytte mot Livmorhalskreft.

Man kan trygt si at vitenskapens voktere jobber for Cochrane Collaboration, hvor forskningsjuks avdekkes og man prøver i beste ånd som en helt uavhengig institusjon og være på vakt mot korrupsjon og falske medisinske publikasjoner. les mer her.

https://no.wikipedia.org/wiki/Cochrane_Collaboration

Cochrane Center tok for seg 10 alvorlige bekymringer rundt sikkerheten og håndteringen av informasjonen som EMA-rapporten var bygget opp på. Det er verdt å vite at det Norske Legemiddelverket henter sin informasjon derifra og med at Legemiddelverket er Norges kontrollkomitee for at forskning, legemidler og vaksiner har fulgt internasjonale standarer for kvalitet, så følger Folkehelseinstituttet etter å henviser til samme rapporter og forskning. Og for HPV-vaksinene, så kan Folkehelseinstituttet henvise til rapporten fra EMA om sikkerhet fra 11 nov 2015.

Hva er punktene til Cochrane Center? Jeg velger å ta for meg kun 4 av punktene, så er det opp til leseren selv å lese linkene.

En av punktene omhandler om EMA har vært åpen og ansvarlig mot befolkningen og respektert borgernes rettigheter til å opplyse om usikkerhet knyttet til sikkerheten til HPV-vaksinene. Det er tatt opp ekstrem hemmeligholdelse, med livslang konfidensialitetsavtale, som EMA har pålagt sine arbeidsgruppemedlemmer og vitenskapelige eksperter. Cochrane vektlegger om dette er nødvendig;  eller om det er legitimt:  Da det er i offentlig interesse; og garanterer at administrasjonen har legitimitet. Det er stilt et stort spørsmålstegn om,  EMA Administrerende Direktør Guido Rasi, har interessekonflikter i forhold til eierskap og patentrettigheter på HPV-vaksinen. Hvor EMA «ikke synes dette er noe problem at G.Rasi og flere andre personer bak rapporten fra EMA er tilknyttet HPV-vaksineprodusentene og har patentrettigheter på HPV-vaksiner».

https://patents.justia.com/search?q=guido+rasi

Det er i rapporten tatt for seg manipulering av innrapportert skader etter HPV-vaksinen og alvorlige komplikasjoner er blitt holdt unna rapporten.

Utdrag for de nye føringslinjene i EMA, som er fra 6. oktober 2017 og signert av Guido Rasi. Den starter med å si at EUs lovgivning, klart sier at medlemmene av de vitenskapelige komiteer og eksperter ikke skal ha økonomisk eller
andre interesser i farmasøytisk industri som kan påvirke deres upartiskhet. I tillegg alle Indirekte interesser som kan forholde seg til farmasøytisk industri skal innføres i et register.

 

Det å ta for seg bruddstykker av Cochrane instituttet sin gjennomgang av EMA-rapporten av 11 november 2015 tar dessverre for lang tid. Rapporten som Norske Helsemyndigheter benytter kan lastes ned :

Klikk for å få tilgang til WC500197129.pdf

Med en slik rapport tilgjengelig, bør norske myndigheter med umiddelbar virkning stanse HPV-vaksinering av jenter og ikke minst kreve full etterforskning av EUs European Medicinec Agency.

AAEAAQAAAAAAAARsAAAAJGJhMGU1YjEwLTM5MGEtNGIxNS1hYzFmLWI4ZWI3YTNjZmMxYg (1)

Cochrane Institut klage på EMA- rapport fra 11/11-2015

Klikk for å få tilgang til Complaint-to-EMA-over-EMA.pdf

 

Én tanke på “Folkehelseinstituttet baserer HPV-vaksinens sikkerhet, på grov korrupsjon når de benytter EMA.artikkel fra 11 november 2015.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s