Dr. Kaveh Rashidi mottar penger fra MMR-produsenten Merck. Bør ikke Dagbladet, Aftenposten, Bergens Tidene, TV2 og NRK stille spørsmål om Dr.Rashidis intensjon med å spamme ned media om sin angst for meslinger i Norge? Hva med korrupsjon?

 

Logos-Vaccine-Collboration-Corruption2-300x300

Ut fra de ulike overskriften som de nevnte medier har brukt i forbindelse med Dr. Kaveh Rashidi angstrop om meslinger i Norge, kan man trygt kalle Dr Rashidi en søvnløs, nevrotisk, engstelig, paranoid og depressiv Lege. Ikke vondt ment, men hvis man forholder seg til overskriftene og tekstene, som feks fra TV2. (1) Her har Dr. Rashidi en religiøs bønn til foreldre for å forhindre sine verste mareritt og i tillegg forhindre sine bekymringer.  i Dagbladet (2) Forteller Dr.Rashidi om hvor redd han er for meslinger og for ikke å glemme alt han frykter. Det er i tillegg gitt en rekke med radiointervjuer, hvor Dr. Rashidi fritt frem forklarer sine angstlidelser han sliter med på legekontoret. I tillegg til at Dr. Rashidi får fritt spillerom til å argumenter sine synspunkter om hva vaksinemotstandere bruker som argumenter, blir den balanserte journalistikken borte. Dette kan vel sammenliknes med at en voldtektsforbryter står fritt til å fortelle sine synspunkter og hendelser i media og offeret ikke skal bli hørt eller at stemmen fra offeret ikke kommer frem.

Hva med korupsjonsfaktoren?

Media har altså brukt en rekke artikler fra Dr. Kaveh Rashidi, men har fremstått som nyttige idioter eller gratispropaganda fra produsenten bak MMR-vaksinen for Meslinge, Røde hunder og Kusma. (Merck). Dr.Rashidi har i fri dressur og med sine angstrop skremt opp en hel befolkning med sin angstnevrose for å bli rammet av meslinger. Tall og argumenter om konsekvenser er som hentet ut fra vaksineprodusentens lobbymanual for å skremme en befolkning og hvor samme produsenter har en såkalt hellig eliksyr i form av vaksine som lover god helse og nesten så en kan leve lykkelig i alle sine dager. Men er det ikke lov å stille spørsmål hvorfor Dr. Rashidi plutselige selverklærte angstdiagnoser sammen med noen andre tilstander han sliter med på legekontoret, har en sammenheng med at han i 2017 mottok 54610 kr fra MMR-produsenten Merck? (3)

20190326_161146

Kanskje kan betalingen overføres i betydning om at Dr. Rashidi har utført jobb hos Merck, eller blir betalt for å møte opp på viktige kurs etc. Men av alle farmasøytiske selskap som produserer vaksiner og medisiner, så er det lov å spørre om det er normalt av en lege å motta penger fra en vaksineprodusent som han i tillegg promoterer i form av deres produkt. Korrupsjonsloven er ganske streng i forhold til at Dr. Rashidi benytter sin autoritet med å promotere vaksine fra et selskap han har mottatt penger fra. Korrupsjon kan kategoriseres som:

Korrupsjon (utledet fra å korrumperelatin corrumpere) er å bestikke eller motta bestikkelser, i form av penger, gaver eller tjenester, for at en person i en maktrolle skal gi en annen person fordeler utenom reglene. Transparency International beskriver korrupsjon generelt som «misbruk av makt i betrodde stillinger for personlig gevinst».[1]

Korrupsjon skjer når en person i en betrodd stilling eller verv, privat eller offentlig, setter ansvaret og forpliktelsene som er knyttet til stillingen eller vervet til side og misbruker maktensom ligger i stillingen eller vervet, og ved dette oppnår enten en privat fordel eller belønning, eller urettmessig tilstreber en fordel til egen organisasjon eller firma. Dette er definisjonen på korrupsjon fastsatt av Næringslivets Hovedorganisasjon i Norge.

Media burde heller latt Dr.Rashidi få lov til å forklare seg samt ettergå de betalingene han har mottatt. For en leser som ser at en stakkars lege sitter på et legekontor med angst, mareritt og frykt for at noen dør her i Norge av meslinger, tross av at det ytterst sjelden forekommer dødsfall av meslinger. I Norge perioden 1969-1983 var det i snitt 1,5 døde per år. Statistikken forteller ikke hvilken helsetilstand de døde var i før sykdommen.

Og om Dr.Rashidi har sine angst og søvnvansker over et skrekkscenario i en slags hypotetisk verdensbilde hvor 1 pasient i Norge skal dø av meslinger, så har jeg som vaksinekritiker heller medfølelse for de 500 stakkars menneskene som hvert år tar livet sitt. Jeg har medfølelse og føler med de etterlattes familie de 10.800 menneskene som dør av kreft hvert år, eller ca 150 døde i trafikken. (5) Hva med de stakkars pasientene som dør hvert eneste år av feilbehandling av leger? min frykt er at leger med angstpsykoser skal skrive ut feil medisiner eller amputere feil fot, glemme en saks etter kirurgi og at flere tusen mennesker dør pga legens sløvhet og høy neseføring når de har en trang å titulere seg for å fremstå som en medisinsk yppersteprest i landets media.

  1. https://www.tv2.no/a/10334185/
  2. https://www.dagbladet.no/nyheter/et-sporsmal-om-tid-for-liv-gar-tapt/70846988?fbclid=IwAR3T1SIS6ZUgBfT5urscRZgFfzum0M1OehCcFYY5TWKRF3jV8Z2eCp_Ik1Y
  3. https://www.dagensmedisin.no/artikler/2018/10/11/sok-i-utbetalingene-fra-legemiddelindustrien/
  4. https://no.wikipedia.org/wiki/Korrupsjon
  5. https://www.aftenposten.no/norge/i/n0oJ/De-fem-vanligste-dodsarsakene-i-Norge

LES OGSÅ:

TENÅRINGSJENTER KOMMER I OVERGANGSALDER OG BLIR STERILE AV HPV-VAKSINEN

DANSKE OG JAPANSKE JENTER NEKTER Å LA SEG HPV VAKSINERE. FÅR STØTTE AV EKSPERTER

HAR NOEN FORTALT DE NORSKE JENTENE HVEM SOM SKREMMER DEM TIL Å TA HPV-VAKSINEN?

 

9 kommentarer om “Dr. Kaveh Rashidi mottar penger fra MMR-produsenten Merck. Bør ikke Dagbladet, Aftenposten, Bergens Tidene, TV2 og NRK stille spørsmål om Dr.Rashidis intensjon med å spamme ned media om sin angst for meslinger i Norge? Hva med korrupsjon?”

  1. er det noke nytt at folkehelseinstituttet teier om bivirkningar av
    vaksinane dei pressar folk til å ta, med skremselspropaganda om ei ikke tek dei så er det dødsrisiko om ein vert sjuk.

    Likt av 1 person

  2. Jarl Eirik Vestlund Uff og ak å ve er det ikke på tide noen står opp og spør hvor lenge skal legemiddelindustrien kunne holde oss alle som forsøksdyr. Bare de får lovnader fra politikere om så lenge de får penger så lager de fortsatt medesiner med alle sine bivirkninger som vi «bare » må godta??

    Likt av 1 person

  3. Ryddig og grundig analyse av Hpv vaksinen her. Bra. Bekefter d jeg en stund har hatt inntrykk av med tanke på svært uheldige bivirkninger. Som Robert F. Kennedy Jr sier d: «Når bilen har bremser, forventer vi at de skal virke».

    Likt av 1 person

  4. Helt uholdbart at Folkehelseinstituttet oppfordrer alle unge jenter til å ta HPV-vaksine – her er det mange som blir både sinte, usikre og skremt !! Fhi må komme på banen NÅ, med en skikkelig redegjørelse, en BEKREFTELSE på hva våre unge jenter kan gjøre ! Hva og hvem kan de stole på ?? Kom igjen, Fhi!

    Liker

  5. Jeg var tilstede på den offentlige høringen i Oslo. Der spurte Luzy Smith, som ledet høringen, om det var noen sjanse for at HPV-faksinen kunne gi kreft. Til det ble det svart at det ikke var undersøkt. En professor i immunologi sa også at denne vanskinen ødelegger immunforsvaret slik at andre sykdommer lett kommer til. Som ikke faglært, bruker jeg nok feil ord, men da jeg gikk derfra var jeg sikker på at vaksinen ikke ville bli godkjent…

    Liker

Legg igjen en kommentar